Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 augusti 2020 | 22:55

Jensen Ackles är klar för tredje säsongen av "The Boys"

"Supernatural"-stjärnan Jensen Ackles kommer att ta sig an rollen som Soldier Boy i den tredje säsongen av "The Boys".
Efter femton säsonger av "Supernatural" så verkar det som att Jensen Ackles har hittat ett nytt hem i Amazon Primes superpopulära superhjälteserie "The Boys". Både Ackles och showrunnern Eric Kripke har bekräftat nyheten i sociala medier.
 
Kripke är för närvarande showrunner för "The Boys" men när det väl begav sig var det faktiskt han som gav Ackles rollen som Dean i "Supernatural", det var nämligen Kripke som skapade den populära serien och var dess showrunner under de fem första säsongerna.
 
När Ackles ansluter till "The Boys" under seriens tredje säsong, som officiellt beställdes för bara några veckor sedan, så kommer han att spela en Captain America-parodi. Soldier Boy beskrivs som en ovanligt lättskrämd hjälte, men sägs vara den första av superhjältarna i världen vi har fått följa i "The Boys".
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

I keep wondering what I’ll do....when @cw_supernatural finally ends this year. Then it hit me. *volume ⬆️

Ett inlägg delat av Jensen Ackles (@jensenackles)

 
Den andra säsongen av "The Boys" får premiär hos Amazon Prime den 4 september, när de tre första avsnitten av säsongen släpps. Därefter släpps ett nytt avsnitt per vecka, den andra säsongen kommer att bestå av totalt åtta nya avsnitt.
 

Läs också: "The Boys" släpper ännu mer peppande material ur säsong 2

 
Tror du att Ackles kan passa i rollen som Soldier Boy? Är du peppad på att få ta del av den nya säsongen i september? Kommentera gärna nedan!
| 17 augusti 2020 22:55 |