Comic-Con 2020

Skribent

Jonatan Blomberg

24 juli 2020 | 11:15

"The Boys" är klar för säsong 3 och bjuder på årets sjukaste klipp

En av årets mest efterlängtade nya säsonger är fortsättningen av "The Boys" - och nya panelen under Comic-Con är definitivt ett måste för seriens alla fans.
Den viktigaste nyheten från den officiella Comic-Con-panelen från "The Boys"-gänget som släpptes under natten är givetvis att Amazon Prime har lagt en beställning på en tredje säsong. Men efter bara någon minut under panelen så släppte man även ett helt nytt klipp ur den kommande säsongen, vars tre första avsnitt får premiär den 4 september.
 
 
Det nya klippet följs av ett oerhört härligt eftersnack från både seriens showrunner och casten som nördar loss kring inspelningen av en scen som känns väldigt typisk för hela "The Boys", blodig och fartfyllt action med en underhållande vändning - som dessutom spelades in utan stuntpersoner. Om du inte orkar se hela panelen (59 härliga minuter) så finns klippet separat här nedan, men det är helt klart värt att se det tillsammans med castens reaktioner i panelen (och startar då efter 6 minuter)!
 
 
Utöver det nya klippet från säsong 2 och nyheten om att vi får en tredje säsong så berättar även skådespelarna om hur det var att spela in den första säsongen och hur deras karaktärer utvecklas nu i fortsättningen. Det finns med andra ord all anledning att fortsätta titta, om du vill hänga lite extra med gänget inför fortsättningen i september.
 

Läs också: "The Boys" släpper första bilderna på nya superhjälten

 
Kommer du att ge den andra säsongen av "The Boys" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 24 juli 2020 11:15 |