Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 mars 2020 | 22:00

"The Boys" släpper första bilderna på nya superhjälten

Skådespelerskan Aya Cashs nya karaktär Stormfront är den första superhjälten som kan mäta sig med Homelander.
Den första säsongen av Amazon Primes blodigt brutala originalserie "The Boys" blev en av förra årets mest oväntade succéer - och en av streamingtjänstens mest sedda serier hittills. Många väntar därför med spänning på den nya säsongen, som väntas få premiär senare i år.
 
EW har släppt de två första bilderna på den andra säsongens nya superhjälte Stormfront, som kommer att spelas av "You're the Worst"-skådespelerskan Aya Cash. Stormfront sägs vara en slags kvinnlig motsvarighet till Marvels "Thor" och DC:s "Shazam", en hjälte som kan kontrollera vädret och använda sig av blixtar för maximal förstörelse - och mäta sig med Homelander (Antony Starr).
 
- Jag tycker att Stormfront är som en atombomb som smäller av bland The Seven, berättar Cash. Homelander är van vid att alla är rädd för honom. Hon matchar honom. Men med det sagt så har hon full förståelse för hans krafter och går ibland på tå runt dem, men hon är alltid villig att utmana honom. Jag tycker att dynamiken mellan dem är ganska läskig och kommer att ändra på vem Homelander är, fortsätter Cash att berätta.
 
Large ff00a4721a459067d25587587b01785c theboys 20ny2
Large ff00a4721a459067d25587587b01785c theboys 20ny
 
Det verkar även som att Stormfronts resa under säsongen kommer att bjuda på en del oväntade vändningar, men huruvida karaktären kommer att vara mer god än ond (vilket är ett problem för många av hjältarna i The Seven) när det väl kommer till kritan återstår fortfarande att se. 
 

Läs också: Håll tyst om du hatade "The Boys". Skådisarna läser dåliga recensioner

 
Vad tycker du om Stormfronts dräkt? Är du peppad på att få ta del av den nya säsongen av "The Boys"? Kommentera gärna nedan!
| 10 mars 2020 22:00 |