Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 augusti 2019 | 12:30

"The Boys" är redan en av Amazon Primes mest tittade originalserier

Det ser ut som att Amazon Prime gjorde rätt i att lägga en beställning på en andra säsong av "The Boys" redan innan premiären.
Den första säsongen av den blodiga superhjälteserien "The Boys" har imponerat på både kritiker och tittare världen över. Här på MovieZine lyckades säsongen kamma hem en fullpotts-recension med beskrivningen "en av årets bästa serier". Nu rapporterar CBR att serien efter bara två veckors tid hunnit bli en av Amazon Primes mest sedda originalserier någonsin.
 
- Vi är jätteglada över att "The Boys" har överträffat våra förväntningar gällande tittningar under dess första två veckor, den har redan blivit en av våra mest sedda originalserier, berättade Amazon Studios-chefen Jennifer Salke i ett uttalande.
 
Handlingen i "The Boys" låter oss utforska en värld i vilken ett gäng superhjältar hanteras av ett företag, som tjänar otaliga miljarder dollar varje år på att sälja leksaker, göra filmer och hyra ut sina hjältar till olika städer med brottslighetsproblem. De allra mest kända och inkomstbringande hjältarna besitter alltså enorma superkrafter samtidigt som de har dyra advokater och PR-människor som kan städa upp om de råkar ta ut svängarna lite för mycket - vilket flera av dem såklart gör. En mindre grupp, "The Boys", som drabbats av hjältarnas mörka baksida försöker under den första säsongen att ta ut sin hämnd. 
 
I slutet på augusti kommer nästa stora Amazon Prime-satsning, "Carnival Row" med Orlando Bloom och Cara Delevingne i huvudrollerna, att släppas. Frågan är om det här blir sommaren när Amazon Prime på allvar bryter igenom i Sverige med sina originalserier.
 
 

Läs också: De 25 bästa tv-serierna på Amazon Prime 2019

 
Har du hunnit ge "The Boys" en chans ännu? Är det den första serien som kommer att få Amazon Prime att bryta igenom på allvar här i Sverige? Kommentera gärna nedan!
| 9 augusti 2019 12:30 |