Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 augusti 2020 | 15:30

Klipp: "The Boys" släpper ännu mer peppande material ur säsong 2

Nu är det mindre än en månad kvar till den efterlängtade premiären av "The Boys" hos Amazon Prime.
Amazon Prime avslöjade häromveckan att de redan har lagt en beställning på en tredje säsong av sin omåttligt populära superhjälteserie "The Boys", vars andra säsong får premiär nu i början av september. I samband med det släpptes även ett av de sjukaste klippen från den nya säsongen hittills, vilket är när Billy Butcher och hans "The Boys" kör rakt in i den val som The Deep precis har "ridit" på.
 
I ett nytt klipp får vi se en märkbart chockad The Deep förklara vad som hände för Homelander och de andra "hjältarna". 
 
 
Men inte nog med det. Vi har även fått ett gäng nya bilder (nedan) från den nya säsongen. Säsong 2 kommer både att introducera den nya karaktären Stormfront samt superterrorister - med andra ord terrorister med superkrafter. Billy Butcher och "The Boys"-gänget är efter händelserna i finalavsnittet under den första säsongen nu även några av planetens mest eftersökta personer.
 
De tre första avsnitten av den andra säsongen kommer att släppas den 4 september, därefter släpps ett nytt "The Boys"-avsnitt varje fredag. Den andra säsongen kommer totalt att bestå av åtta nya avsnitt.
 
 
 

Läs också: "The Boys" är klar för säsong 3 och bjuder på årets sjukaste klipp

 
Är du peppad på att se om den andra säsongen av "The Boys" kan leva upp till de höga förväntningarna? Kommentera gärna nedan!
| 7 augusti 2020 15:30 |