Serie

Skribent

MovieZine

8 december 2015 | 13:15

"The Blacklist" får en fjärde säsong

Det är bekräftat.
Vi kommer att få se James Spader som Raymond ”Red” Reddington igen, då det avslöjats av seriens skapare Jon Bokenkamp att "The Blacklist" kommer att få en fjärde säsong. Den amerikanska TV-serien började sändas under 2013 och är just nu mitt inne i sin tredje säsong, vars andra halva kommer att återvända och börja sändas i januari 2016.

Serien från NBC handlar om Reddington (Spader), tidigare en av FBI:s mest efterlysta brottslingar, som nu istället vill hjälpa dem undersöka andra hot då han under sin kriminella karriär samlat ihop en lista på de farligaste brottslingarna i världen, många som är helt okända för FBI, och denna lista går under namnet ”The Blacklist”. Han menar att han och FBI har ett gemensamt intresse av att få bort dessa farliga brottslingar, men han vill enbart tala och arbeta med Elizabeth Keen (Megan Boone), en helt orutinerad FBI-profilerare. 

Skaparen Jon Bokenkamp avslöjade nyheterna under en podcast för serien som heter ”The Blacklist: Exposed”.

- Vi visste om det för ett tag sedan, och det är en av de saker som det är väldigt svårt att vara tyst om. Men ja, det kommer att komma en fjärde säsong. Vi har en hel del historier kvar att berätta.

Under podcasten pratas det bland annat även om varifrån hans inspiration kommer ifrån samt hans favorit ”Blacklisters”.

Vad tycker ni om dessa nyheter? Ska det bli spännande att se Spader återvända åtminstone en säsong till? Vad tycker ni om den pågående tredje säsongen, eventuellt serien i sin helhet? Dela dina tankar nedan!

Rebecca Rosen
| 8 december 2015 13:15 |