Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 oktober 2021 | 13:45

"That '70s Show" får en spinoff-serie hos Netflix

Den gamla sitcom-klassikern får nytt liv när Red och Kitty Forman får besök av sitt barnbarn i "That '90s Show".
Variety rapporterar att Netflix har lagt en beställning på en första säsong av en spinoffserie till den populära sitcomserien "That '70s Show". 
 
Den nya serien kommer att utspela sig 1995 och följa Leia Forman, Eric och Donnas dotter, som besöker sina farföräldrar över sommaren. Kurtwood Smith och Debra Jo Rupp som spelade Red och Kitty Forman i originalserien återvänder till sina gamla roller. 
 
"That '90s Show" kommer att skapas av originalseriens skapare, Bonnie och Terry Turner, men den här gången även med deras dotter Lindsey Turner ombord som manusförfattare och producent.
 
 
Det är däremot oklart hur många andra ur originalserien som kommer att dyka upp i olika gästroller i den nya serien. Skådespelare som Ashton Kutcher (Michael), Mila Kunis (Jackie), Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna) och Wilmer Valderrama (Fez) dök exempelvis upp i flera av seriens största roller. Danny Masterson som spelade Steven Hyde lär däremot inte dyka upp - han inväntar nämligen fortfarande sin rättegång, där han riskerar 45 år i fängelse.
 
Netflix har tidigare framgångsrikt återupplivat sicomserien "Huset fullt" med spinoffen "Huset fullt - igen", så det verkar onekligen som att man hoppas att "That '90s Show" kan lyckas lika bra. 
 

Läs också: Netflix höjer priserna - så mycket dyrare blir abonnemanget

 
Är du sugen på att ge "That '90s Show" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 9 oktober 2021 13:45 |