Serie

Skribent

Alexander Svensson

28 mars 2024 | 19:00

Teaser: Jeremy Renner återvänder till Kingstown (och skådespeleriet) efter olyckan

Lite mer än ett år efter att fått livshotande skador i en svår olycka är Jeremy Renner tillbaka på jobbet som "Mayor of Kingstown".
Efter att ha spenderat ett år med rehabilitering efter en omskriven nära-döden-olycka med en snöplog återvände Jeremy Renner tidigare i år till skådespeleriet, med tredje säsongen av Taylor Sheridans “Mayor of Kingstown” där han spelar huvudrollen. Och frukterna av Renners hårda arbete går att se redan nu i form av en kort teaser för den nya säsongen.
 
I “Mayor of Kingstown” spelar Jeremy Renner rollen som Mike McLusky, mannen med det otacksamma jobbet att bibehålla någon form av lugn i den korrupta staden Kingstown vars huvudsakliga näring är ett stort fängelse.
 
 
Utöver Jeremy Renner så medverkar bland andra Hugh Dillon (“Yellowstone”), Emma Laird (“A Haunting in Venice”), Tobi Bamtefa (“The Witcher”), Taylor Handley (“Bird Box”) och Aidan Gillen (“Game of Thrones”) i serien.
 
En längre titt på den nu återställde Jeremy Renner får vi den 2 juni, då den tredje säsongen av “Mayor of Kingstown” har amerikansk premiär på Paramount+. Här i Sverige går den upp på SkyShowtime, förhoppningsvis vid samma datum.
 
Är du taggad på att se Jeremy Renner tillbaka på jobbet i tredje säsongen av “Mayor of Kingstown”.
 
| 28 mars 2024 19:00 |