Serie

Skribent

Alexander Svensson

1 januari 2024 | 16:00

Jeremy Renner bekräftar - återvänder till skådespeleriet om en vecka

Ett år efter att han nästan dog i en olycka med en snöplog är Jeremy Renner nu redo att börja jobba igen.
Det är på dagen ett år sedan som skådespelaren Jeremy Renner nästan dog i en olycka med en stor snöplog. Efter att ha spenderat år 2023 med rehabilitering så är Renner nu redo att återvända till arbetet enligt en intervju med CNN som bland andra THR rapporterat om.
 
- Jag tror att jag är stark nog. Vi får se. Jag menar, jag ska bokstavligen börja jobba om en vecka. Men jag ska göra mitt bästa.
 
Inspelningen som Renner ska vara på om en vecka är för tredje säsongen av Taylor Sheridans kriminaldrama “Mayor of Kingstown”, där Renner gör huvudrollen som Mike McLusky. Den andra säsongen släpptes bara veckor efter Renners olycka förra året. Att Renner ska återgå till arbetet kunde vi skriva om redan för ett par dagar sedan, men nu är det alltså bekräftat av skådespelaren själv.
 
Utöver skådespeleriet så återvänder Renner även till sin artistkarriär, och kommer släppa ett album med låtar inspirerade av allt han gick igenom under och efter olyckan. Den första singeln “Wait” släpptes idag och finns att streama eller köpa på valfri musikplattform.
| 1 januari 2024 16:00 |