Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

29 december 2023 | 11:30

Jeremy Renner börjar jobba igen efter svåra olyckan

Det är snart ett år sedan skådespelaren hamnade i vägen för en snöplog.
Det var på nyårsdagen 2023 som Jeremy Renner blev överkörd av en sju ton tung snöplog, när han försökte rädda livet på en yngre släkting. Renner överlevde men bröt 30 ben i kroppen och resan tillbaka till varadagen har varit lång. Nu ser det dock ut som om han är redo att ställa sig framför kameran igen.
 
På Instragram delade Renner en story från Emma Laird, en av hans motspelare i tv-serien "Mayor of Kingstown", där hon skriver att "det händer" och "tillbaka med min favoritkille nästa vecka".
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Vilket förstås skulle kunna innebära att de ska ses över en lunch eller spela padel, men "Mayor of Kingstown" har fått grönt ljus för en tredje säsong och nu när Renner rehabiliterats och strejkerna dessutom är över känns nästa vecka som ett utmärkt tillfälle för inspelningarna att dra igång igen.
 
"Mayor of Kingstown" utspelar sig i den fiktiva sataden Kingstown, Michigan, där den mäktiga familjen McLusky styr och fängelseverksamheten är den enda industrin som ger pengar. Serien tacklar teman som rasism, korruption och ojämlikhet.
 
 
| 29 december 2023 11:30 |