Film

Skribent

MovieZine

10 december 2014 | 09:15

Svensk prinsessa kidnappad av Samuel L. Jackson

Se Hanna Alström i nya trailern till actionfyllda "Kingsman: The Secret Service".
2015 års första stora överraskning för alla filmälskare kommer redan 30 januari, då "Kingsman: The Secret Service" får biopremiär. Det är ett explosivt spektakel med hyllningar till spiongenren, kombinerat med serietidningsaction så som bara Matthew Vaughn kan göra det. Tänk "Kick-Ass" och "X-Men: First Class" möter de tidiga James Bond-filmerna.

Men speciellt för den svenska publiken finns det några fler överraskningar i filmen. Utan att spoila för mycket så spelar en svensk statsminister och en prinsessa viktiga roller i handlingen. Den sistnämnda spelas av Hanna Alström, även känd från "Vita lögner" och "Tillbaka till Bromma". I den nya trailern som släpptes i natt blir hon hotad och senare inlåst av den galne storskurken Valentine, spelad av Samuel L. Jackson. 

MovieZine var först med att skriva om Alströms medverkan redan … Nu får vi alltså se de första korta klippen ur skådespelerskans Hollywoodebut:


I "Kingsman: The Secret Service" spelar Colin Firth gentlemannaspionen som får uppdraget att träna upp en stöddig förortskille (Taron Egerton) till att bli agent. Markera den 30 januari i kalendern.
| 10 december 2014 09:15 |