Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 december 2017 | 15:00

Supermans prequelserie "Krypton" har fått en ny teasertrailer

Syfy har släppt en ny teasertrailer inför sin efterlängtade nya serie "Krypton", som ska följa Supermans farfar på deras hemplanet.
DC har ännu inte bekräftat (eller avfärdat) om Syfy-serien "Krypton" kommer att utspela sig i samma universum som deras DCU-filmer. Med tanke på att det rör sig om en prequelserie, som ska följa Supermans farfar, kanske det egentligen inte spelar någon större roll oavsett vilket. Men "Krypton" verkar onekligen dra sig åt det lite mörkare DCU-hållet, i alla fall jämfört med "Supergirl" (om hans kusin) som rullar hos CW (HBO Nordic här i Sverige).
 
"Krypton" är skapad av David S. Goyer, som skrivit manus för "Blade"-trilogin, "The Dark Knight"-trilogin samt "Man of Steel" och "Batman v Superman: Dawn of Justice". Om DC hade velat knyta ihop sitt filmuniversum med en tv-serie känns i alla fall Goyer som rätt person att sätta bakom spakarna på det. MCU lyckades trots allt med sin prequelserie "Agent Carter". Det första avsnittet av "Krypton" är regisserat av Colm McCarthy ("Peaky Blinders", "Black Mirror", "The Girl with all the Gifts").
 
 
"Krypton" dyker upp någon gång under 2018 i USA - kommer du att ge serien en chans om den letar sig till Sverige också? Kommentera gärna nedan!
| 8 december 2017 15:00 |