Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 december 2021 | 12:00

Streamingtips: "Emily in Paris" är tillbaka med nya avsnitt

Hur kommer det egentligen att gå för Emily och hennes ménage à trois-situation, som nådde sin kulmen i slutet av den första säsongen?
Den första säsongen av "Emily in Paris" blev en av Netflix mest populära originalserier efter premiären under hösten förra året. Det har visserligen påståtts att premiären kom särskilt passande, när en hel värld tycktes sukta efter utlandsresor och kulturkrockar i solskenet - efter att ha suttit inlåsta under karantän hela sommaren innan.
 
Handlingen följer Emily (Lily Collins) som skickas iväg för att arbeta på en PR-byrå för lyxvarumärken i Paris. Om hon klarar av det i ett år, så finns det en befordran som väntar på henne hemma i USA. Väl på plats stöter hon på både kulturkrockar och ett gäng fina upplevelser, som bland annat involverar både vänskap och viss romantik med ett par som bor i samma trappuppgång. Den andra säsongen tar vid precis där den första slutade.
 
 
Med tanke på att allt större delar av världen återigen har börjat stängas ned, kommer kanske premiären lika passande även den här gången. Men oavsett vilket så kommer alla som känner sig särskilt sugna på en modern romcom i Paris, få precis vad man önskar sig lagom till den här julhelgen.
 

Läs också: 14 heta serier spridda på 7 olika streamingtjänster avslutar tv-året

 
Kommer du att ge den andra säsongen av "Emily in Paris" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 22 december 2021 12:00 |