Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 november 2022 | 09:00

Streamingtips: Den fjärde säsongen av "Manifest" finns nu på Netflix

NBC valde att lägga ned "Manifest" efter tre säsonger, men nu har Netflix släppt första halvan av den fjärde och officiellt sista säsongen.
Häromdagen lade Netflix ned "Fate: The Winx Saga" trots ett retsamt cliffhanger-slut och miljontals unga tittare. Något som händer allt oftare. Men ibland är faktiskt Netflix fortfarande räddaren i nöden för uppgivna fans till redan nedlagda tv-serier... fråga bara fansen bakom serier som "Lucifer" och "You" som båda lyckades få nytt liv hos Netflix. 
 
Och nu finns alltså nästa redan nedlagda, men omåttligt populära tv-serie redo med en extra säsong hos Netflix. "Manifest" lades ned av NBC efter tre säsonger, en serie där vi fått följa passagerarna i ett flygplan som försvann spårlöst under 5 års tid... innan det sedan lika plötsligt landade vid sin destination. Lite som om "the snap/the blip" i Marvels universum råkade påverka även just det här specifika flyplanet i en helt annat tv-serie också. Om du inte givit serien en chans ännu så passar den tittare som gillat titlar i stil med "Lost" och "The 4400" genom åren.
 
Precis innan tv-serien lades ned av NBC, så hann de tre första säsongerna släppas hos Netflix och blev snabbt en av streamingjättens mest streamade titlar. Vilket gjorde att Netflix klev in och beställde en fjärde och officellt sista säsong på 20 avsnitt, så seriens skapare kunde knyta ihop de lösa trådarna. 
 
 
Nu finns den första halvan av avslutningen tillgänglig hos Netflix, det är däremot fortfarande lite oklart när de allra sista 10 avsnitten kommer att dyka upp. Men det dröjer förhoppningsvis inte allt för länge. 
 
Kommer du att ge den sista säsongen av "Manifest" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 5 november 2022 09:00 |