Serie

Skribent

MovieZine

21 november 2022 | 13:00

Snart kommer Stallone-serien "Tulsa King" även till Sverige

Den omtalade dramaserien med Sylvester Stallone som maffiaboss dyker upp på svenska SkyShowtime den 28 november.
Nu är det inte länge kvar tills en av höstens hetaste serier, "Tulsa King", når svenska tittare. Av oförklarlig anledning dök den inte upp vid den amerikanska premiären 14 november - men nu behöver vi bara vänta en vecka till.
 
Den 28 november får Sverige sin dos av Taylor Sheridan-drama och Stallones maffiafasoner. Då är det premiär för "Tulsa King" som hittas på streamingtjänsten SkyShowtime (tidigare Paramount+).
 
"Tulsa King" följer New York-maffians capo Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone) strax efter att han släppts ur fängelset efter 25 år. Han förvisas direkt till Tulsa, Oklahoma. Dwight inser att hans mobbfamilj kanske inte har hans bästa i åtanke och bygger långsamt en upp ett ”crew” från en grupp osannolika karaktärer, som tillsammans etablerar ett nytt kriminellt imperium på en plats som för honom lika gärna kan vara en annan planet.
 
På lanseringsdagen kommer de två första avsnitten bli tillgängliga. Ett nytt släpps sedan varje måndag.
 
 
"Tulsa King" är den senaste i raden av Taylor Sheridans serier på SkyShowtime. Där finns också tittarsuccén "Yellowstone" med Kevin Costner, prequeln "1883" och den kommande "1923", samt dramaserien "Mayor of Kingstown" med Jeremy Renner.
| 21 november 2022 13:00 |