Film

Skribent

MovieZine

19 april 2023 | 13:00

Streamingpremiär för Jordan Peeles "Nope" på SkyShowtime

Från och med idag kan du streama skräckfantasten Jordan Peeles tredje film exklusivt på SkyShowtime.
Har du inte sett förra årets mest omtalade skräck- och sci-fi-film "Nope"? Då har du något att se fram emot. Från och med idag, 19 april, kan du streama den exklusivt på SkyShowtime!
 
"Nope" regisseras av Jordan Peele som de senaste åren verkligen har gjort sig ett namn i Hollywood. Hans regidebut var med den pyskologiska skräckfilmen "Get Out" som tog världen med storm, och efter det fick vi filmen "Us" som också skrämde skiten ur oss med bland annat Lupita Nyong'o i huvudrollen.
 
"Nope" är hans tredje film som regissör som fick premiär i somras, och som blev en stor biosuccé!
 
 
I filmen får vi möta syskonen OJ (Daniel Kaluuya) och Emerald (Keke Palmer) som bor ensamma på en ranch ute på ett inlandsområde i Kalifornien då deras pappa försvann under mystiska omständigheter ett halvår tidigare. Men det börjar hända märkliga saker och syskonen blir vittnen till en mycket skrämmande upptäckt som kommer från himlen ovanför...
 
Av MovieZine fick filmen ett mycket högt betyg då den kallades för att vara en "sci-fi-thriller i världsklass". Dessutom beskrev vår recensent att man "sitter som på nålar, ovetande men ständigt nyfiken på vart Peele ska leda publiken". Läs hela recensionen!
| 19 april 2023 13:00 |