Film

Skribent

MovieZine

9 november 2022 | 14:00

Nu kan du streama "Don't Worry Darling" på HBO Max

Oroa dig inte, raring: nu kan du fånga den omtalade thrillern med Florence Pugh och Harry Styles hemma i tv-soffan.
Den har blivit en av höstens mest omsusade filmer, och kanske inte alltid av rätt anledningar.
 
Rykten om bråk mellan Florence Pugh och regissören Olivia Wilde eskalerade inför filmens Venedigpremiär, och rubrikmakarna jublade på nytt när Harry Styles spottade på sin motspelare Chris Pine (eller gjorde han?).
 
Oavsett vad som faktiskt har hänt eller inte hänt bakom kulisserna, så har uppmärksamheten kring ”Don’t Worry Darling” ändå dragit en del fokus till en hyfsad thriller. Filmen bygger på en originell idé, vilket känns sällsynt på bioduken numera - å andra sidan hittar man spår av både ”Stepford Wives” och ”Black Mirror” i den spännande och mystiska historien om ett perfekt villasamhälle nånstans i 60-talets USA.
 
Pugh spelar hemmafrun som varje dag vinkar av sin make (Styles), som åker iväg på ett hemlighetsfullt jobb åt regeringen. Snart börjar hon nysta i vad det egentligen handlar om... "Obehaglig, spännande och väldigt fascinerande" skrev MovieZines recensent!
 

Streama filmen på HBO Max

 
I slutet av september gick ”Don’t Worry Darling” upp på bio där den levererar hyfsade besökssiffror. Men föredrar du att se den hemma så behöver du inte vänta längre.
 
Redan nu är ”Don’t Worry Darling” tillgänglig att köpa digitalt på tjänster som SF Anytime. Den finns även att streama på HBO Max, där den ingår i abonnemanget för 89 kr i månaden.
 
| 9 november 2022 14:00 |