Film

Skribent

MovieZine

12 maj 2023 | 17:00

Nu kan du streama Ben Afflecks "Air" på Prime Video

Streamingpremiär! Från och med idag kan du se stjärnspäckade "Air" med bland Matt Damon och Jason Bateman via Amazon Prime Video.
Det var ett tag sedan Ben Affleck satt i registolen - men i år kom han tillbaka som aldrig förr. 5 april fick hans film "Air" biopremiär som han även skådespelade i. Och han har med sig en imponerande skådespelarensemble i form av bland annat Matt Damon, Jason Bateman och Viola Davis.
 
Och idag, 12 maj, har den äntligen streamingpremiär på Amazon Prime Video!
 
 
"Air" är baserad på den sanna historien om en skoförsäljare hos Nike, Sonny Vaccaro (Damon), som övertalar företaget att anlita basketstjärnan Michael Jordan att bära deras skor. Det som följde revoultionerande hela sportvärlden. Vi kan även se vår alldeles egna Gustaf Skarsgård i en biroll!
 
Tidigare i år skrev vi att filmen redan är en het kandidat för nästa års Oscarsgala - frågan är om den kommer att finnas kvar i folks minne i slutet av året när det blir tal om nomineringar...
 
MovieZines recensent gav filmen ett högt betyg och beskrev den som en "förvånansvärt underhållande film som lyfts av en stark, stjärnspäckad ensemble och vasst manus". Läs hela recensionen!
| 12 maj 2023 17:00 |