Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 oktober 2017 | 21:30

Störtskön trailer inför Hulus sci-fi-komedi "Future Man" har släppts

Seth Rogen och Evan Goldberg är inom kort aktuella med en ny komediserie hos Hulu, ta en titt på den störtsköna "Future Man"-trailern här nedan.
Med Seth Rogen och Evan Goldberg som exekutiva producenter för serien så bör åtminstone alla "Preacher" och "Sausage Party"-fans världen över se till att ge "Future Man" en chans. Redan nu kan vi ta del av den nya trailern som släpptes under helgens New York Comic-Con.
 
"Future Man" är typexemplet på en serie som är helt beroende av sin budget för att kunna driva igenom sin vision. Manuset kan vara hur roligt som helst, men om serien inte lyckas sälja sci-fi-elementen så faller den snabbt platt. Hulus serie verkar tack och lov ha fått allt skaparna har bett om, och mer därtill - för trailern lyckas leverera en riktigt underhållande premiss: 
 
Josh arbetar som vaktmästare på dagen och är en av världens bästa gamers på natten, efter att ha fått ett oväntat besök från framtiden så visar det sig att han är nyckeln som kan rädda världen från att gå under. Herpes är dessutom grunden till all ondska i världen...
 
 
Ja, det ser onekligen ut som att Hulu kan vara något på spåren här med en grym sci-fi-serie, med glimten i ögat. Ingen svensk distributör verkar ha nappat ännu, men om själva serien lyckas leverera något i klass med trailern ovan - så lär "Future Man" leta sig över till Sverige inom en snar framtid. Amerikansk premiär är satt till 14 november, serien kommer att bestå av totalt 13 halvtimmas-avsnitt.
 

Läs också: "Runaways" blir Marvels första ungdomsserie

| 8 oktober 2017 21:30 |