Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 februari 2020 | 07:55

Nya detaljer kring mystisk "Star Wars"-film

Lucasfilm har anlitat "Sleight"-regissören J.D. Dillard och "Luke Cages" manusförfattare Matt Owens.
Ännu ett Star Wars-projekt planeras hos Lucasfilm. Inatt avslöjades de första detaljerna kring en kommande långfilm, som ska utvecklas av J.D. Dillard ihop med manusförfattaren Matt Owens ("Luke Cage", "Agents of SHIELD").

Det kommer bli första gången som två svarta filmskapare gör en Star Wars-film, skriver Variety. Lucasfilm har dock inte bekräftat deras rapport.
 
 
Dillard blev känd med det superhjälteflörtande dramat "Sleight" (2016), om en ung gatumagiker som vänder sig till det kriminella livet för att tjäna snabba pengar. Helt klart en lovande debutfilm, men han har ännu inte testat på några större projekt. Det är inte bekräftat om han specifikt ska regissera den nya Star Wars-rullen.
 
 
När och var i galaxen som den nya filmen ska utspela sig, eller vilka karaktärer vi får möta, är okänt. Vi vet inte heller om det är en biofilm som planeras, eller en streamingpremiär på Disney+ där tv-serien "The Mandalorian" har lockat Star Wars-fans under hösten.

Star Wars-filmernas framtid efter bioaktuella "The Rise of Skywalker" är inte fullt utstakad än. Lucasfilm har bokat in premiärdatum i december 2022, 2024 och 2026, så vi lär förhoppningsvis få höra mer om deras planer under året.
| 22 februari 2020 07:55 |