Spel

Skribent

Anders Eklöf

25 februari 2022 | 09:00

Prova på livet som viking i helgen i "Assassin's Creed Valhalla"

Ubisoft låter dig testa spelet gratis mellan den 24-28 februari på alla plattformar.
I slutet av 2020 släpptes det efterlängtade spelet "Assassin's Creed Valhalla", som låter dig träda in i rollen som en norsk viking som tillsammans med sitt folk ger sig iväg till England för att hitta nya marker att erövra.
 
När det begav sig gav vi det betyget 4 av 5 och kallade det för "en något ojämn men kul vikingasimulator" och "ett mindre historiskt korrekt besök på Vikingamusset".
 
Sedan dess har spelet hunnit dra in omkring 9,34 miljarder kronor och fått en rad uppdateringar, expansioner och har det kommande större tillägget "Dawn of Ragnarök" på gång den 10 mars.
 
Kanske är det därför som Ubisoft nu erbjuder dig att ladda ner och spela "Assassin's Creed Valhalla" gratis från den 24-28 februari på PC, Playstation, Xbox och Google Stadia. Om du bestämmer dig för att köpa spelet efter gratisperioden får du behålla din sparfil och fortsätta där du slutade.
 
Det är även passande att tv-serien "Vikings: Valhalla" släpps på Netflix idag, som är en fortsättning på den populära "Vikings"-serien. Du kan med andra ord ha en riktigt maffig vikingahelg, om du vill.
 
Vad tycker du om "Assassin's Creed"-spelen? Kommer du testa "Valhalla" i helgen?
 
| 25 februari 2022 09:00 |