Spel

Skribent

Vanja Tomin

14 december 2021 | 08:30

Ambitiösa expansionen "Assassin's Creed Valhalla - Dawn of Ragnarök" släpps i mars

Äntligen har vi fått ett releasedatum för "Dawn of Ragnarök", expansionen för "Assassin's Creed Valhalla". Och inte bara det: redan idag 14 december släpps gratis innehåll!
I juni avslöjade Ubisoft att "Assasin's Creed Valhalla" skulle bli det första spelet i franchisen som skulle få en större expansion släppt två år efter lansering, och efter flera månaders väntan har tiden kommit för de första officiella detaljerna om vad vi kan förvänta oss!
 
 
"Assassins's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök" är den snyggaste och mest ambitiösa expansionen som gjorts till "Assassins's Creed". Expansionen, som släpps 10 mars 2022, kommer vara tillgänlig för köp och nedladdning för alla som redan har huvudspelet installerat och omfattar ungefär 35 timmar med nytt spelmaterial.
 
Spelare som köper "Dawn of Ragnarök" mellan 13 december och 9 april 2022, får ett exklusivt bonuspaket som kallas "Twilight Pack". Det innebär att man får tillgång till huvudspelet omedelbart (gäller endast om man köper det digitalt) plus: ett kosmetiskt utseende, ett riddjur, en ny rustning och ett nytt vapen i spelet. 
 

Gratis nedladdning: "Crossover stories"

 
Och det roliga början redan idag när "Assassin's Creed Valhalla" och "Assassin's Creed Odyssey" får en helt gratis nedladdning som heter "Crossover stories" där båda spelens huvudkaraktärer Eivor och Kassandra får mötas. Valhallas utgåva heter "A Fated Encounter" och Odysseys historia heter "Those Who Are Treasured".
 
Nedladdningarna finns tillgänliga gratis för alla som redan äger respektive huvudspel.
 
 
"Crossovers" och "Dawn of Ragnarök" verkar ha en hel del nytt och spännande att bjuda på, både vad gäller nya uppdrag som kommer leda oss till nya intressanta områden och omständigheter som kommer föra historien framåt. Man kan inte låta bli att undra hur mycket mer vi faktiskt kommer få se när expansionen väl släpps i mars nästa år. Grafiken, spelkänslan och historien är redan på plats, ändå känns det som att "Dawn of Ragnarök" kommer bli något utöver det vanliga. Låt hypen börja!
 
Vilket "Assassin's Creed"-spel är din favorit?
| 14 december 2021 08:30 |