Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 februari 2020 | 17:20

Sony släpper en hemlig Marvel-film hösten 2021

Sony har offentliggjort ett premiärdatum men ingen titel. Låt spekulationerna börja...
Sony Pictures egna lilla Marvel-universum fortsätter att växa, med en hemlig film inbokad till nästa höst.

Sajten The Playlist berättar att studion har satt en premiär till den 8 oktober 2021, men vad exakt de ska släppa återstår att se. Det rör sig iallafall om en Marvel-film placerad i Sonys Spider-Man-värld.

Spekulationerna är redan igång, och vissa tror att det helt enkelt handlar om "Venom 2" (trots att den borde komma redan nu i höst). Andra hoppas på en snabb uppföljare till "Morbius", Daniel Espinosas spinoff med Jared Leto i huvudrollen som får premiär i sommar. Det låter inte heller så troligt.

Mer sannolikt rör det sig om ännu en fristående film kring någon av alla Spider-Man-karaktärer och skurkar som Sony har rättigheterna till. De har tidigare utannonserat filmer som "Kraven the Hunter", "Black Cat" och "Silver Sable", och samtliga står än så länge utan premiärdatum.
 
 
 
I detta landskap av gigantiska blockbusters som avlöser varandra gäller det att vara tidigt ute med sina premiärdatum. Vi ser allt oftare att studios följer i Marvels fotspår och bokar upp datum för kommande år, med titlar som "Untitled Universal Event Film" och liknande. Vi lär få mer detaljer om den "hemliga" Sony-rullen inom kort.
| 11 februari 2020 17:20 |