Film

Skribent

MovieZine

10 augusti 2016 | 11:15

Snubbe vill stämma Warner Bros för falsk marknadsföring

Det fanns scener i ”Suicide Squad”-trailern som inte kom med i filmen. Och då hade han kör sjukt långt för att gå på bio.
Besvikelsen över ”Suicide Squad” kan ta sig olika uttryck. Ett argt DC Comics-fan påstår att han vill stämma Warner Bros för falsk marknadsföring av sin serietidningsfilm. 

Anledningen är flera Joker-scener som inte kom med i den färdiga filmen, bland annat trailerklippet då Jared Leto säger ”I can’t wait to show you my toys”.

- Jag tar det här till rätten. Jag vill ha pengarna tillbaka, skriver användaren BlackPanther2016 på Reddit

Det verkar som att mannen redan försökt få sina biljettpengar tillbaka, utan större framgång. Av någon anledning hade han också köra tvärs genom Storbritannien för att se på ”Suicide Squad”.

- Det var pinsamt att bli utkastad och utskrattad när jag ville ha mina pengar tillbaka. För att inte tala om 1600 kronor i bensinpengar när jag körde till London från Skottland. Låt dem inte muta er med ”deluxe premium special directors gold extended edition supreme cut”-skiten. Man borde få det man betalat för, och man betalar utifrån vad man har sett i reklamen, skriver han.

- Det har blivit en ovana för filmstudios, att visa upp episka scener i trailern som sedan inte är med i filmen. Det är oschysst.


Jared Leto har tidigare berättat att det finns tillräckligt med uttagna scener med Jokern att de förmodligen kunde räcka till en egen film. 

- I filmen är det mer av en biroll, det kanske förvånar folk. Men det känns som att det kan komma mer. Det beror helt på publikens mottagande. Om de gillar den här Jokern kan jag tänka mig att han kommer tillbaka, har han sagt i intervjuer.

Vill ni se mer av Jokern i en ny film? Eller kanske en ”Suicide Squad: Deluxe premium special directors gold extended edition supreme cut”?
| 10 augusti 2016 11:15 |