Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 mars 2021 | 22:30

Sju nya skådespelare klara för den kommande "The Witcher"-säsongen

Men det är fortfarande oklart exakt när vi kan förvänta oss att få ta del av fortsättningen av den populära fantasyserien.
Den första säsongen av "The Witcher" blev en av årets mest populära tv-serier under 2019, trots att serien hade problem bara några dagar innan jul. Efter över ett års väntan och ett gäng förseningar på grund av covid-19 och Henry Cavills skada under inspelningarna, så är det fortfarande oklart när vi kan förvänta oss en premiär av den efterlängtade fortsättningen.
 
Men i en tweet från seriens officiella Twitter-konto så vet vi nu i alla fall lite mer om vilka nya skådespelare som kommer att dyka upp under den nya säsongen.
 
 
Netflix har sedan tidigare bekräftat att den andra säsongen av "The Witcher" kommer att drygas ut med Yasen Atour somCoen, Agnes Born som Vereena, Paul Bullion som Lambert, Basil Eidenbenz som Eskel, Aisha Fabienne Ross som Lydia, Kristofer Hivju som Nivellen, Mecia Simson som Francesca och Kim Bodnia som Vesemir.
 
Det här är däremot första gången vi har fått en officiell bekräftelse kring de sju nya skådespelarna och vilka roller de är klara för:
 
Adjoa Andoh ("Bridgerton") som Nenneke. I böckerna så är hon en prästinna vid Melitele templet. 
 
Cassie Clare ("Brave New World") som Philippa Eilhart. Hon är en rådgivare till Redanias kung Vizimir II och ledare för "the Lodge of Sorceresses".
 
Liz Carr ("Devs") som Fenn. En delägare vid en advokat och detektivbyrå i Dorian.
 
Simon Callow ("Four Weddings and a Funeral") som Codringher. Fenns kollega.
 
Graham McTavish ("Outlander") som Dijkstra. En mästarspion och befälhavaren över kungadömet Redanias specialstyrka.
 
Kevin Doyle ("Downton Abbey") som Ba’lian. En helt ny karaktär.
 
Chris Fulton ("Bridgerton") som Rience. En magiker som fått i uppdrag att hitta Ciri efter att hon försvann under slakten av Cintra.
 
Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) och Freya Allan (Ciri) kommer alla att återvända till sina huvudroller. Nu får vi bara hoppas att faktumet att man delar med sig av fler nya namn, betyder att vi inom kort kommer att få veta mer om när under 2021 som den efterlängtade premiären kommer att gå av stapeln. Inspelningarna återupptogs i alla fall redan under augusti ifjol.
 

Läs också: Den andra säsongen av "The Witcher" blir lättare att följa

 
Längtar du efter att få ta del av "The Witcher"-fortsättningen? Kommentera gärna nedan!
| 23 mars 2021 22:30 |