Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 december 2020 | 15:40

Henry Cavill har skadat sig under ett "The Witcher"-stunt

Men inspelningarna verkar fortsätta utan skådespelaren, som ändå skulle ha gått på ledighet över julen inom kort.
EW rapporterar att Henry Cavill skadat benet under inspelningen av ett stunt i den kommande säsongen av "The Witcher". Det sägs lyckligtvis "bara" röra sig om en muskelskada som förväntas hinna läka över skådespelarens redan inplanerade ledighet över julen, resten av produktionen fortsätter som planerat med inspelningar av scener som inte kräver att Cavill finns med i bild.
 
När MovieZine träffade Cavill inför premiären av den första säsongen så frågade vi faktiskt skådespelaren, som likt Tom Cruise är känd för att vilja göra alla sina stunts själv, om den fysiskt krävande rollen. Med ett svar som troligtvis summerar vad Cavill nu känner kring sin skada.
 
Geralt är en väldigt fysiskt krävande roll, hur viktigt är det för dig att det är du själv som gör dina stunts?
 
- För mig är det väldigt viktigt att jag kan göra alla mina stunts själv. Jag brukar köra med liknelsen att om jag skulle vara tvungen att spela in en väldigt känslosam scen och inte kunde få tårarna att rinna, så plockar jag inte en annan skådespelare som gråter åt mig medan jag går iväg och slappar... utan jag gör jobbet. Det samma gäller när det kommer till actionscenerna. Jag kommer inte ta en roll om jag inte tror att jag kan klara av actiondelen som krävs av min karaktär.
 
- Stuntscenerna i "The Witcher" var bitvis väldigt krävande och det behövdes ibland lite övertalning från min sida där jag fick säga att "hörni, jag kommer att göra det här... så se till att hålla kameran på mig om jag råkar bryta en arm, så vi åtminstone får med det på film och kan använda oss av det".
 
 
Så, förutsatt att den som höll i kameran fick med skadan i bild... så är Cavill troligtvis nöjd med sin insats ändå. Nu hoppas vi givetvis på ett snabbt tillfrisknande under ledigheten så produktionen kan fortsätta som planerat i början av 2021. Den andra säsongen av "The Witcher" har i nuläget inget bekräftat premiärdatum, mer än att Netflix och seriens skapare har sagt att säsongen kommer någon gång under 2021.
 

Läs också: Den andra säsongen av "The Witcher" blir lättare att följa

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "The Witcher" en chans ännu - kommer du att ge fortsättningen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 14 december 2020 15:40 |