Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 januari 2018 | 16:30

Sista säsongen av "Veep" dröjer till 2019 på grund av cancerbehandling

Sista säsongen av "Veep" blir nästa storserie hos HBO att skjutas upp för en premiär under 2019.
Bara några dagar efter Emmygalan i september, då Julia Louis-Dreyfus vann sin sjätte Emmy på raken för sin huvudroll i tv-serien "Veep", berättade skådespelerskan att hon drabbats av bröstcancer. "Veep" som fortfarande har en sista säsong kvar att spela in, har under Louis-Dreyfus cancerbehandling pausat produktionen.
 
I en intervju med EW har Matt Walsh (som spelar Mike i serien) nu berättat hur planerna inför den sista säsongen av "Veep" ser ut.
 
- "Veep"-produktionern har ett uppehåll nu, vi börjar att filma den sista säsongen i augusti - med premiär under 2019. Vi har vetat om det i en månad. Vi har träffat Julia under några genomläsningar av manuset, och hon mår bra, hon är klar med sin sista kemoterapi och håller på att återhämta sig från den. Hon är väldigt älskad; hon är en fantastisk person. 
 
HBO har ännu inte officiellt bekräftat att "Veep" faktiskt kommer att dröja till 2019. Men programchefen Casey Bloys sade i samband med att Louis-Dreyfus berättade om sin cancer, att produktionen skulle pausas i väntan på hennes behandling.
 
 
Den sista säsongen av "Veep" ansluter nu till ett flertal andra efterlängtade HBO-serier som av olika anledningar inte dyker upp förrän 2019; "Game of Thrones" med sin sista säsong, "Big Little Lies" med sin andra säsong och "True Detective" som kommer tillbaka med sin tredje. Här i norden dyker även fjärde säsongen av "Fargo" upp på HBO Nordic någon gång under 2019.
 
Nu får vi givetvis önska Julia Louis-Dreyfus en snabb och problemfri återhämtning efter sina behandlingar, så hon kan vinna sin sjunde raka Emmy efter den sista säsongen av "Veep" nästa år.
 
Vilka serier ser du mest fram emot som verkar dröja till 2019? Kommentera gärna nedan!
| 22 januari 2018 16:30 |