Film

Skribent

Alexander Dunerfors

7 januari 2014 | 11:01

Shia LaBeouf skickade nakenbilder till von Trier

Tydligen hade han precis vad som krävdes för att få en roll i "Nymphomaniac".

Vi har förstått att det är en hel del sex i Lars von Triers "Nymphomaniac" (läs Jakob Åsells recension här). Och även om hans välkända skådespelare inte kastar kläderna själva utan ersätts av "proffs", var de tvungna att visa sig värdiga för rollerna... på det enda rätta sättet.

I en ny intervju berättar Shia LaBeouf om hur han fick rollen:

- Den första informationen vi fick... och jag glömmer det aldrig för hela mitt team blev livrädda... Den första frågan som kom från produktionen var om att få en bild på min penis.

LaBeouf, som slog igenom i "Transformers"-filmerna, har sedan dess gjort allt för att inte fastna i blockbuster-facket. En roll hos Lars von Trier (som enligt honom är bland världens allra bästa regissörer) lockade definitivt - trots denna udda förfrågan från Zentropas håll.

I videon berättar han också mer om vem han spelar, och hur hans karaktär passar in i Joes (Charlotte Gainsbourg) livshistoria:

- Jerome har funnit sin jämlike i Joe. Han är lika fjärmad från kärleken som hon är, av olika anledningar. Han är en osäker man, han är en fåfäng man och också en liten man. Inte fysiskt men han är inkapabel till att sympatisera med andra. Han är liten, trångsynt och självisk.

Se hela intervjun med Shia LaBeouf nedan:

"Nymphomaniac" har biopremiär 31 januari.

| 7 januari 2014 11:01 |