Film

Skribent

Jakob Åsell

20 augusti 2020 | 09:00

Se första trailern till Sofia Coppolas dramakomedi “On the Rocks”

Coppola återförenas med "Lost in Translation"-stjärnan Bill Murray i trailern till nya komedin.
Apple TV+ och A24 har släppt den första officiella trailern till Sofia Coppolas kommande dramakomedi “On the Rocks” med Bill Murray och vännen Rashida Jones i huvudrollerna. Filmen, som återförenar regissören med sin "Lost in Translation"-stjärna, beskrivs som ett bubblande kärleksbrev till New Yorks nattliv.
 
Historien följen en ung mamma (Jones) som börjat tvivla på sitt äktenskap. Hon återupptar kontakten med sin något uppblåsta "playboy"-pappa (Murray) för att skugga hennes make (Marlon Wayans) som hon börjat misstänka har en affär med en av hennes kollegor. Om man ska tro på förhandssnacket så kretsar historien kring ett udda far-och-dotter-äventyr och om hur man kan se på relationer olika över generationsgränser. Regissören själv har utlovat en film med många samtal om livet, män, kvinnor och martinis i New York.
 
Sist duon Coppola och Murray gjorde långfilm ihop för 17 år sen i form av "Lost in Translation" belönades deras insatser med Oscarstatyetter för Bästa manus och nomineringar för Bästa film, Bästa regi och Bästa manliga huvudroll.
 
 
"On The Rocks" får premiär på Apple TV+ på nyårsafton 2020.
 

Läs även: "Spring Uje, spring" släpps i december

| 20 augusti 2020 09:00 |