Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

9 juni 2022 | 17:30

Se första bilden från "Castlevania"-studions nya anime om King Kong

Netflix har visat upp en bild från nya animen "Skull Island". Bakom serien står "Castlevania"-studion Powerhouse Animation och i serien får vi följa King Kong.
Netflix har de senaste dagarna hållit i Geeked Week och visat upp nya trailers och avslöjat nyheter om sina kommande produktioner. En av dessa är animen “Skull Island” - vilket är ön där King Kong kommer ifrån. Vi har inte fått någon trailer, men Netflix har varit snälla nog att dela med sig av en bild från den kommande serien.
 
 
På bilden ser vi ett enormt handavtryck i sanden och två personer som står mitt i det. Rimligtvis kommer det från monsterapan själv och stranden vi ser är just på Skull Island. I en tweet från Netflix skriver streamingtjänsten om serien: "En skeppsbruten besättning, en ö av monster och en kung som styr dem alla. “Skull Island” är en ny animeserie som utspelar sig i Legendarys Monsterverse från Powerhouse Animation".
 
 
Powerhouse Animation gjorde tidigare animeadapteringen av “Castlevania” - en spelserie om vampyrjägare och Dracula, som älskades av både fans och kritiker. Att de nu får arbeta inom Monsterverse - som handlar om Godzilla, King Kong och alla möjliga olika monster är mycket spännande. Förutom denna anime kommer även en serie på Apple TV+ och en uppföljare till “Godzilla vs. Kong” är planerad.
 
Vilka monster vill du se i Monsterverse?
| 9 juni 2022 17:30 |