Film

Skribent

Viktor Eriksson

27 november 2023 | 22:00

Se Björn Skifs råka illa ut i HD – “Strul” släpps på Blu-ray

Samtidigt har MovieZine fått det bekräftat att Netflix ska göra en remake av den svenska komedin.
Idag gör Njutafilms & StudiosS den svenska komedin “Strul” med Björn Skifs tillgänglig på Blu-ray för första gången någonsin. Filmen hade premiär på bio 1988 och blev en stor succé med över 920 000 biobesökare.
 
Filmen handlar om Conny (Björn Skifs) som jobbar som kemilärare när han blir anklagad för narkotikainnehav, varpå han hamnar i fängelse och blir medtvingad i ett kriminellt gäng. Filmen regisserades av Jonas Frick som bara var 25-år vid tillfället.
 
I Blu-ray-utgåvans extramaterial finns ett inslag från Kulturen där Björn Skifs och Jonas Frick intervjuas, ett inslag från ABC där de också intervjuas och ett inslag där Malou Hallström besöker inspelningen för ett av filmens stunt.
 
Det finns också en intervju med Björn Skifs och Johan Thorén från Svenska struntgruppen samt Kimo Rajala, stuntman och Björn Skifs stand-in. Utöver det rymmer Blu-ray-skrivan ocksås en musikvideo för singeln “Akta dej”, två biotrailers, ett bildgaller och två påskägg.
 
Nyligen bekräftade den svenska skådespelaren Filip Berg för MovieZine att Netflix också kommer göra en remake av “Strul” där Filip Berg kommer att ta över Björn Skifs roll som Conny.
 
 
Vilken är egentligen Björn Skifs bästa komedi?
| 27 november 2023 22:00 |