Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 januari 2018 | 12:30

Scoot McNairy ansluter till den tredje säsongen av "True Detective"

Den tredje säsongen av "True Detective" må dröja till 2019 - men med det senaste tillskottet av Scoot McNairy till mixen har peppen aldrig varit högre.
HBO bekräftade nyligen att "True Detectives" tredje säsong kommer att dröja till 2019, för att ge seriens skapare alla förutsättningar att lyckas få till något riktigt bra - efter den minst sagt svaga andra säsongen får det tolkas som goda nyheter. Oscarsvinnaren Mahershala Ali har sedan länge varit klar för en av säsongens huvudroller, enligt Deadline har nu även Scoot McNairy knipit en av de större rollerna.
 
Nic Pizzolatto får dessutom hjälp av David Milch, skaparen av "Deadwood", med manusskrivandet under den tredje säsongen. Eftersom Pizzolatto även kommer att regissera några av säsongens avsnitt - de övriga kommer Jeremy Saulnier, regissören bakom "Blue Ruin" och "Green Room", att regissera.
 
 
Scoot McNairy var under 2017 aktiv med den sista säsongen av kritikerrosade "Halt and Catch Fire", "Godless" samt "Fargo". För egen del är han sedan en tid tillbaka en av mina favoritskådespelare som sysslar med tv-serier - det här är med andra ord mycket välkomna nyheter. McNairy kommer att spela Tom, en pappa vars hemska förlust knyter hans öde till två statspoliser under tio års tid. 
 
Utöver Mahershala Ali och Scoot McNairy är även Carmen Ejogo och Stephen Dorff klara för två stora roller. Ejogo kommer att spela en lärare, som på något sätt är knuten till ett fall från 1980-talet när två barn spårlöst försvann. Ali och Dorff spelar två poliser som har plågats i tre årtionden över ett "förbluffande" fall.
 
Ser du fram emot den tredje säsongen av "True Detective" - eller gav du upp efter den andra? Kommentera gärna nedan!
| 17 januari 2018 12:30 |