Serie

Skribent

Alexander Svensson

12 december 2023 | 18:00

Säsong 3 av "Familjen Bridgerton" bjuder på en ny romans i vår

Den tredje säsongen av Netflix superpopulära kärleksdrama delas upp i två halvor, och de första avsnitten kommer i maj.
Familjen Bridgerton” är en av Netflix största succéer. I två säsonger har vi fått följa medlemmar av den brittiska titelfamiljen under tidigt 1800-tal när de söker (och i regel finner) kärlek på baler och herrgårdar. Utöver romans bjuds det självfallet även på drama, skvaller och intriger. Nu är den efterlängtade tredje säsongen nästan här.
 
Netflix har idag via ett videoklipp avslöjat att säsong tre av “Familjen Bridgerton” kommer att delas upp i två delar. Det verkar vara Netflix nya sätt att släppa stora och emotsedda serier: såväl “The Witcher” som “The Crown” har delats upp på samma vis. I fallet med “Familjen Bridgerton” innebär detta att nya säsongens fyra första avsnitt släpps den 16 maj, och medan de återstående fyra släpps den 13 juni.
 
 
Säsong 3 kommer att fokusera på relationen mellan Penelope Featherington (Nicola Coughlan) och Colin Bridgerton (Luke Newton). Rollistan för säsong 3 inkluderar även bland andra Jonathan Bailey, Simone Ashley, Golda Rosheuvel, Luke Thompson och Adjoa Andoh. En som däremot inte återvänder är första säsongens huvudrollsinnehavare Phoebe Dynevor, vilket MovieZine rapporterat om tidigare.
 
Se videon där premiärdatumet offentliggörs här nedan:
 
| 12 december 2023 18:00 |