Serie

Skribent

MovieZine

31 januari 2023 | 09:00

Därför lämnar Phoebe Dynevor "Familjen Bridgerton"

Skådespelaren bakom Daphne Bridgerton är öppen för att komma tillbaka om hon blir tillfrågad.
Hon spelade huvudrollen som Daphne Bridgerton i den första säsongen av Netflix succéserie. I andra säsongen av "Familjen Bridgerton" blev Phoebe Dynevor en av birollerna. I den tredje kommer vi inte få se henne alls.
 
Skådespelerskan berättar nu för Variety att det inte fanns plats för hennes karaktär:
 
- Jag gjorde ju mina två säsonger. Jag har fått göra vad jag ville med karaktären och hon fick en fantastisk historia. Men om de frågar mig igen i framtiden, vem vet?
 
I en annan intervju med Screenrant tillägger Dynevor att hon "är ledsen" över att inte vara med i säsong 3. Men hon "ser fram emot att följa den som tittare". Hennes motspelare Regé-Jean Page skrevs ut ur serien redan efter första säsongen.
 
 
Planen för tv-serien, baserad på Julia Quinns romantiska bokserie, har varit att varje ny säsong ska följa ett annat syskon. Säsong 3 sägs ha Colin Bridgerton och Penelope Featherington i fokus. En fjärde "Bridgerton"-säsong är redan beställd, samt en spinoff om Queen Charlotte.
 
- Fördelen med en serie där man byter ut huvudpersonerna är briljant, för det blir som att få in frisk luft varje säsong. Vi har en helt ny familj att följa, sa skådespelaren Luke Thompson till The Wrap förra året.
| 31 januari 2023 09:00 |