Skribent

Emma

12 december 2013 | 19:01

Sandra Bullock ryktas få en roll i Clooneys nya film

”Our Brand is Crisis” har varit på gång sedan 2011 men verkar nu ta ett steg framåt.

Sandra Bullock ryktas vara i samtal om en roll i George Clooneys projekt "Our Brand is Crisis", en politisk komedi som baseras på dokumentären med samma namn från 2005. Handlingen skildrar hur amerikanska politiska strateger anlitades av presidentkandidater i Bolivia, och visar vilka konsekvenser deras politiska strategier fick i landet.

Clooney och Bullock ska ha diskuterat möjligheten till en roll för Bullock under promotionturnén för "Gravity", rapporterar The Wrap. Varken Clooney, Warner Bros., eller Bullocks representanter vill uttala sig om ryktet ännu.

Peter Straughan, som bland annat skrivit filmmanuset till "Men Who Stare at Goats" och den senaste filmatiseringen av "Tinker Tailor Soldier Spy", ska skriva manuset till filmen.

Redan 2011 ska medproducenten Grant Heslov ha sagt att filmen är på god väg.

– Det är något vi antagligen kommer att göra som nästa projekt. Det ligger hos Warner Bros., och jag försöker bara hitta en regissör. Vi kommer att göra filmen, det är ett riktigt bra manus, sade han då till Indiewire.

Än så länge är det endast klart att George Clooney ska producera filmen, men om han själv kommer att ha någon skådespelarroll är oklart. Han förväntas inte regissera filmen.

| 12 december 2013 19:01 |