Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 juni 2023 | 09:20

Ryan Reynolds och Kenneth Branagh i påkostat actionäventyr

"Mayday" heter nästa filmprojekt från duon bakom "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves".
Minns ni hur Tarantino klagade på alla meningslösa streamingfilmer som betalar Ryan Reynolds 50 miljoner dollar men snart är bortglömda? Well...
 
Reynolds (senast aktuell i julkomedin "Spirited" om ni minns den) har just skrivit på för huvudrollen i Apples originalfilm "Mayday". Det ska bli ett storslaget actionäventyr (ryktet talar om en saftig budget på 175 miljoner dollar) baserat på en idé från Jonathan Goldstein och John Francis Daley. Duon bakom den underhållande fantasyfilmen "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" har både skrivit manus och ska regissera.
 
Vad filmen handlar om framgår inte. Men Deadline rapporterar att Kenneth Branagh ("Tenet") gör den andra stora huvudrollen mot Reynolds.
 
 
Manus blev klart innan Hollywood gick ut i strejk, så ingenting hindrar herrarna från att sätta igång inspelningen så snart schemat tillåter.
 
Ryan Reynolds är just nu på gång med "Deadpool 3" för Marvel. Branagh medverkar i sommarens Nolan-drama "Oppenheimer" och iklär sig rollen som Hercule Poirot i höstens "Mord i Venedig".
| 9 juni 2023 09:20 |