Film

Skribent

Jakob Åsell

9 juli 2019 | 09:45

Ryan Reynolds, Dwayne Johnson och Gal Gadot möts i Netflix nya storfilm

"Red Notice” blir Netflix största film hittills
Netflix planerar för sin största film hittills. Med Ryan Reynolds ("Deadpool"), Gal Gadot ("Wonder Woman") och Dwayne "The Rock" Johnson ("Fast & Furious") ombord så ser action-thrillern "Red Notice" ut att bli minst sagt stjärnspäckad. 
 
I helgen rapporterade vi om Netflix nya plan att dra ner på storfilmerna för att bli mer kostnadseffektiva framöver. Efter att ha kört en hård satsning på egna produktioner kombinerat med inköp av färdiga filmer och serier ämnar streamingjätten att tänka om kring sina investeringsvanor. "Triple Frontier" var en av filmsatsningarna som nämndes i en rapport från The Information om Netflix där J.C Chandors actionfilm, trots storpublik, inte tycks ha levt upp till bolagets högt ställda förväntningar. 
 
Onekligen ser man dock stor potential i sin nya stjärnspäckade action-thriller "Red Notice" som man nu har köpt från Universal, och nog ska väl Dwayne Johnson och gänget kunna locka en hyfsad publik.
 
"Red Notice" kommer att utspela sig i flera olika länder och har beskrivits som en internationell heist-thriller som kretsar kring jakten på världens mest jagade konsttjuv. I registolen stiller Rawson Marshall Thurber ("Easy A", "Familjetrippen") som även jobbade ihop med Dwayne Johnson på "Skyscraper".
 
Om Netflix storsatsning bär frukt får vi vänta tills 2020 att se, då "Red Notice" har premiär.
 
| 9 juli 2019 09:45 |