Film

Skribent

Thomas Linnaeus

10 april 2023 | 11:00

Russell Crowe är avundsjuk på kommande "Gladiator 2"

I en ny intervju berättar skådespelaren vad han känner inför Ridley Scotts kommande “Gladiator 2” med Paul Mescal i huvudrollen.
Redan november nästa år är det dags för Ridley Scotts uppföljare till “Gladiator”. Om förra filmens huvudperson, Russell Crowe, återvänder till den nya “Gladiator 2” är i dagsläget okänt. Men i en ny intervju med Collider, berättar stjärnan att han är “lite avundsjuk” på den kommande filmen.
 
- Det enda jag verkligen känner är att jag är lite avundsjuk, förstår du? Uppenbarligen var jag en mycket yngre man, och det var en enorm upplevelse i mitt liv. Det var något som verkligen förändrade allt. Hur jag uppfattas, hur jag försörjer mig. Jag har haft väldigt tur att vara involverad i stora filmer, men att “Gladiator” fortfarande håller är otroligt.
 
Trots avundsjukan hyllar dock Russell Crowe filmen:
 
- Nu är det 2023, och vi gjorde filmen 1999. Jag lovar dig, någonstans i världen ikväll visas “Gladiator” på TV, och det är inte alltid en film man gör - som får den typen av livslängd. Så uppenbarligen har den en speciell plats i mitt hjärta.
 
I “Gladiator 2” får vi följa Paul Mescal (“Normal People”) i rollen som Lucius, som är son till Connie Nielsens karaktär Lucilla. Barry Keoghan (“The Banshees of Inisherin) ryktas spela kejsaren Geta och Denzel Washington är klar för en okänd roll.
 
Ser du fram emot att Ridley Scott försöker sig på “Gladiator 2”?
| 10 april 2023 11:00 |