RYKTE

Skribent

Mats Karlsson

17 oktober 2014 | 22:15

Robin blir tjej i "Batman v Superman: Dawn of Justice"

Statisten som kom med avslöjandet riskerar nu att få böta 5 miljoner dollar.
Inspelningarna av Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice" håller på för fullt i Detroit. Trots att man ser till att alla inblandade får skriva på ett sekretessavtal bestämde sig en statist för att prata med pressen. Personen avslöjade att ett en kvinnlig Robin är med i filmen och det uppskattades inte av filmteamet, skriver The Wrap.

Den person som ryktas gestalta Robin är Jena Malone ("Sucker Punch") som har besökt inspelningen. Dock inget uppseendeväckande eller nytänkande om Robin nu skulle vara tjej i filmen, i alla fall inte för de som har läst Frank Millers "The Dark Knight Returns".

Statisten som kom med avslöjandet var självklart medveten om det påskrivna sekretessavtalet och såg till att inte synas på bild och ha en förvrängd rös när hen kom med avslöjandet i intervjun (kolla på TV-intervjun här). Men statisten riskerar nu att få böta 5 miljoner dollar efter att ha brutit mot sekretessavtalet, om man nu lyckas identifiera  statisten.

Uppdatering: Hollywood Reporter bekräftar att Jena Malone har en roll i "Batman v Superman: Dawn of Justice", men vem hon spelar avslöjas inte.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

"Batman v Superman: Dawn of Justice" får premiär 25 mars 2016.
| 17 oktober 2014 22:15 |