Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 april 2017 | 15:00

Regissören till ”Deadpool 2” utlovar mer action

Tänk "John Wick" och "Atomic Blonde". Regissören David Leitch har stora planer för Wade Wilson.
Vi har mycket att tacka regissören Tim Miller för. Det var hans vision - och den läckta testfilmen - som gjorde ”Deadpool” till en dundersuccé hos både fansen och de mer kräsna kritikerna.

Till uppföljaren blir han dessvärre utbytt, men ”Deadpool 2” kommer nog klara sig rätt fint med tanke på att det är David Leitch som tar över. Leitch, en av herrarna bakom ”John Wick”, lovar i en intervju med Empire att det blir fartfyllt.

- Det blir mer action den här gången. Jag hoppas att vi kan expandera den biten och göra det intressant på ett 87Eleven-vis.

87Eleven är Leitchs och Chad Stahelskis företag som koreograferar fighter till actionfilmer, och som producerat de två ”John Wick”-rullarna samt kommande ”Atomic Blonde”. Även den regisserad av Leitch, för övrigt.

Men mer action betyder inte att regissören kommer tona ner Wade Wilsons (Ryan Reynolds) sköna skämt eller slapstick-tonen:

- Jag älskade den satiriska tonen i ”Deadpool” och vill leverera samma sak, samtidigt som den här världen förhoppningsvis kan expandera, säger han.

Vill du få en försmak på hur snygga slagsmål det kan bli i en David Leitch-film, kolla in trailern till ”Atomic Blonde” som har premiär i augusti:
 
 
”Deadpool 2” kommer på bio våren 2018.
| 1 april 2017 15:00 |