Serie

Skribent

Alexander Svensson

4 april 2024 | 18:15

Punisher återvänder i nya "Daredevil" - Jon Bernthal visar upp en första bild

Den i lika delar populäre och våldsamme antihjälten återförenas med Daredevil i kommande "Daredevil: Born Again".
The Punisher kommer tillbaka! Att Jon Bernthal återvänder som Marvels älskade (och våldsamme) antihjälte i kommande “Daredevil: Born Again” har vi vetat ett tag, främst tack vare rykten och läckor. Nu har vi äntligen fått vår första officiella titt på honom, via Bernthals sociala medier.
 
Bernthal har lagt upp en bild på sig själv ihop med Charlie Cox (Daredevil) och Deborah Ann Woll (Karen Page) på Instagram. De ser ut att ha tagit en paus mellan tagningar, och för Bernthals del verkar det vara en stökig scen som spelas in: skådespelarens ansikte är nedstänkt i vad som ser ut att vara (fejk)blod.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jon Bernthal (@jonnybernthal)

 
Det finns även mindre officiella smygtittar på Punisher från “Daredevil: Born Again”. Twitterkontot Splash News har publicerat en läckt video från inspelningen där Punisher och Daredevil hukar omkring med händerna för öronen och gömmer sig bakom en bil.
 
“Daredevil: Born Again” väntas ha premiär under 2025 och kommer åtminstone till viss del att fungera som en fortsättning på Netflix “Daredevil”-serie, där Cox, Woll och Bernthal alla ursprungligen spelade sina karaktärer. Även Vincent D’Onofrio (Kingpin) och Elden Henson (Foggy Nelson) återvänder från originalserien.
 
Daredevil och Punisher tävlar om vem som kan se surast ut.
 
Inspelningarna började redan förra året, men sedan dess har Marvel gjort ändringar i serien efter att de ursprungliga manusförfattarna avskedats. Exakt hur mycket av den ursprungliga planen som ändrats är oklart. Men pånyttfödelsen för Daredevil och hans vänner närmar sig för var dag som går, och nu vet vi med säkerhet att även Punisher får vara med på kalaset.
 
Är du taggad på “Daredevil: Born Again”? Vill du se att Disney återupplivar övriga Netflix-Marvel-serier också?
| 4 april 2024 18:15 |