Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 juni 2017 | 12:00

Premiär i juli: "Rick and Morty" släpper en grym trailer inför säsong 3

Nu är väntan snart över! Den tredje säsongen av "Rick and Morty" presenterar premiärdatumet i den grymma trailern som släpptes idag.
För mindre än en vecka sedan rapporterade vi om att "Rick and Morty" var försenad av bästa möjliga anledning - för att seriens skapare ville göra en så bra säsong som möjligt.
 
Få serier har lyckats hålla en så hög kvalitet genom sina två inledande säsonger som "Rick and Morty" har. Det har givit dem en plats på topp 10 över IMDb:s högst rankade serier - endast två platser bakom "Breaking Bad" och direkt efter "The Wire". Att seriens skapare inför den tredje säsongen därför varit rädda att inte leverera något lika fantastiskt, är inte särskilt svårt att föreställa sig.
 
Men nu är trailern inför den tredje säsongen äntligen här - och det ser bannemig ut att bli en lika bra säsong igen. Inte nog med det, enligt trailern behöver vi inte vänta länge på att de nya avsnitten drar igång - säsongspremiären är satt till den 30 juli.
 
Säsong 3 kommer att bestå av totalt 13 nya avsnitt, men det är ännu oklart var de nya avsnitten kommet att sändas i Sverige. De två tidigare säsongerna går däremot båda att se hos Netflix.
 
 
Vad tycker du om trailern - ser det ut att bli en minst lika bra tredje säsong?
| 30 juni 2017 12:00 |