Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 april 2016 | 08:00

Nu är det officiellt: "Spider-Man Homecoming" kommer 2017

Titeln är bekräftad. Dags för nya rykten: vem blir skurken?
Se där, rykten är inte bara trötta filmbloggares fantasi som löper amok. Ibland träffar de mitt i prick.

Häromveckan rapporterades det att nya ”Spider-Man”-filmen skulle få heta ”Spider-Man Homecoming” och idag bekräftas titeln av Sony Pictures på CinemaCon i Vegas.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Filmen är ännu en reboot på den populära, väggklättrande superhjälten som den här gången spelas av en ung Tom Holland. Hans Spider-Man/Peter Parker kommer introduceras i ”Captain America: Civil War”, och får sin fristående film 7 juli 2017.

- Det handlar verkligen om att komma hem, för under filmens gång försöker Peter ta reda på vem han är och var han hör hemma i den här världen, säger Tom Holland.

Marvel-chefen Kevin Feige har tidigare antytt att andra Marvel-karaktärer kan dyka upp i ”Spider-Man Homecoming”. Jon Watts ("Cop Car") regisserar.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Och på tal om rykten (av det mer obekräftade slaget)...

Vilka skurkar ska Spider-Man få hantera den här gången? På bioduken har han redan mött Green Goblin, Dr Octopus, Sandman, Venom, Lizard, Rhino och Electro. Inte för att det skulle hindra någon från att ta in dem igen, men visst hoppas vi på ett gäng nya superskurkar?

Enligt Birth.Movies.Death. kan det vara Vulture som utmanar Spidey härnäst. Sajten skriver också att det lär finnas fler skurkar i filmen än den gamle gamen Adrian Toomes. Vi får se när sommaren 2017 närmar sig.

Gillar ni den nya titeln? Vilka skurkar vill du se?
| 13 april 2016 08:00 |