RYKTE

Skribent

Mats Karlsson

23 januari 2015 | 13:30

Nya skådisar till "Aquaman" och "Doctor Strange"

Även två kandidater för Tom Hardys roll i "Suicide Squad".
Rykteskvarnen gick för högtryck inatt, där flera nya namn ploppade upp för de kommande superhjältefilmerna "Suicide Squad", "Doctor Strange" och "Aquaman".

Marvel vill ha Chiwetel Ejiofor för en okänd, men stor roll i "Doctor Strange". Enligt Hollywood Reporter har man inlett diskussionerna med Ejiofor, men är än så länge i ett tidigt skede. Flera källor till tidningen hävdar att det handlar om skurkrollen som Baron Mordo, medan andra av tidningens källor avfärdar det. Även munken Wong och Stranges mentor The Ancient One nämns som andra troliga karaktärer för Ejiofor.

Warner Bros har både fått en ny regikandidat och en ny skådespelare till "Aquaman", skriver Latino Review. Sedan tidigare vet vi att Jeff Nichols har ryktats om att vara påtänkt för registolen, men nu får han konkurrens av Noam Murro ("300: Rise of an Empire"). Dessutom vill studion ha Karl Urban för en skurkroll i "Aquaman", men allt hänger på om "Star Trek 3" kan sätta käppar i hjulet för de planerna. Rollen som det tisslas och tasslas om för Urban är Ocean Master.

Warner Bros letar fortfarande efter Tom Hardys (Rick Flagg) ersättare i David Ayers "Suicide Squad". Jake Gyllenhaal tackade nej, men nu skriver Cinema Blend att Jon Bernthal ("Fury") and Joel Edgerton ("Exodus: Gods and Kings") kan bli Ayers Rick Flag.

Dessutom påstås det att Joe Manganiello ("True Blood") och Gary Sinise är påtänkta för att spela skurken Deathstroke. För Sinises del är det oklart om han ska gestalta Deathstroke eller General Eiling.

Återigen, ta ovanstående rapporter med en nypa salt.
| 23 januari 2015 13:30 |