Film

Skribent

Alexander Dunerfors

12 januari 2018 | 07:45

X-Men-spinoffen ”The New Mutants” försenad till 2019

Planen är att göra skräckfilmen lite läskigare. Istället släpps "Deadpool 2" ett par veckor tidigare.
Fox har flyttat premiären för sin kommande X-Men-rysare ”The New Mutants”, från april i år till februari 2019. Tanken är att göra filmen lite mer skrämmande innan den möter sin biopublik.

Regissören Josh Boone har tidigare kallat filmen för ”en fullfjädrad skräckis” och Fox-chefen Stacey Snider liknar den vid ”en spökhus-film”. Men tydligen finns det utrymme för att vrida upp skräcken ännu mer. The Wrap rapporterar att visningarna för testpubliken har gått hyfsat, men att filmen inte anses tillräckligt läskig.

2017 var ett fantastiskt år för skräckfilm, med ”Get Out” och Stephen Kings ”Det” som två av de mest framgångsrika. Det kan ha motiverat filmstudions beslut.
 
 
Under torsdagen passade Fox på att skifta datum på några andra av sina filmer. Goda nyheter för den som längtar efter ”Deadpool 2”, Ryan Reynolds antihjälte dyker upp på bio två veckor tidigare: den 18 maj blir det amerikansk premiär.

Spinoffen om Gambit, med Channing Tatum i huvudrollen, flyttas från februari 2019 till juni samma år. Filmen måste först hitta en ny regissör sedan Gore Verbinski nyligen droppade av.
 
Ser ni fram emot "The New Mutants"? Kommentera nedan.
| 12 januari 2018 07:45 |