Serie

Skribent

MovieZine

21 december 2022 | 11:45

20 nya filmer och serier med premiär på Disney+ i januari

Manliga strippor, animerade Star Wars-äventyr och thrillern "The Menu" serveras bland årets första höjdpunkter på Disney+. Här är alla kommande premiärdatum!
Musikindustrins hjärta har i mer än 90 år funnits hos Abbey Road Studios. I dokumentären "If These Walls Could Sing" fylld av minnen och kuriosa guidar Mary McCartney oss genom nio decennier av musikhistoria.
 
Originalserien "Welcome to Chippendales" bygger på den sanna och skandalösa historien om en indisk invandrare (Kumail Nanjiani) som blev den osannolika grundaren av världens största imperiumför manlig striptease. Alla avsnitt släpps den 11 januari.
 
Den animerade Star Wars-serien om klonerna vi känner till som "Uslingarna" börjar sändas 4 januari med de två första avsnitten ute på premiärdagen. Och de som tålmodigt väntat på sista säsongen av "Atlanta" kan börja titta redan från 28 december.
 
Och inom kort kommer en av 2022 års bästa filmer - den smarriga, satiriska thrillern "The Menu" - att streama exklusivt på Disney+. Då ser vi Ralph Fiennes i rollen som sträng mästerkock som planerat en händelserik kväll åt sina gäster,
 
28 december
Atlanta (säsong 4)
 
4 januari
Reservation Dogs (säsong 2)
Star Wars: Uslingarna (säsong 2)
To Catch a Smuggler (säsong 3)
 
6 januari
Beba
If These Walls Could sing
 
9 januari
Koala Man (premiär)
 
11 januari
Chasing Waves
The Menu
Welcome to Chippendales (säsong 1)
 
13 januari
Retrograde
The Flagmakers
The Territory (dokumentär)
 
18 januari
Criminal Minds: Evolution (premiär)
Greta Gris (säsong 1-2)
Little Demon (premiär)
Valpvänner (säsong 4)
 
20 januari
Idina Menzel: Which Way to the Stage?
 
25 januari
Extraordinary (säsong 1)
 
27 januari
Breakaway
| 21 december 2022 11:45 |