Serie

Skribent

Alexander Kardelo

6 november 2019 | 20:00

Ny trailer visar mer av Shyamalans mystiska "Servant"

Thriller-serien får premiär på Apple TV+ den 28 november.
En baby som inte är en baby. En barnflicka som beter sig allt märkligare. En familj som bär på en sorg - och kanske mörka hemligheter. Nya Apple-serien "Servant" kommer bjuda på helmysig underhållning i vinter, det känner jag på mig.

Efter några kryptiska teasers och klipp får vi idag äntligen en riktig trailer, som presenterar handlingen. "Servant" kommer att utspela sig hemma hos ett gift par i Philadelphia som försöker komma vidare efter en ofattbar tragedi. Vad som händer sen... se själv:
 
 
"Servant" är skapad av den något ojämne thrillermästaren M. Night Shyamalan, och har alltid sevärda Toby Kebbell i en av huvudrollerna.
 
- Ett par har förlorat ett barn. De går igenom en terapi med en docka, men det blir så extremt att mamman anställer en barnflicka som ska ta hand om dockan. Den premissen är så tragisk, skruvad och läskig men också opassande nog rätt rolig, sade Shyamalan under ett event på New York Comic Con i oktober.
 
Serien får premiär på nylanserade Apple TV+ den 28 november. Det är ännu inte officiellt om man väljer att släppa alla avsnitt på en gång, eller om det blir ett i veckan.

När Apple släppte sin nya streamingtjänst den 1 november kunde man bland annat se hela säsongen av "Dickinson" och "Spökskrivaren" direkt, medan de något vuxnare serierna "For All Mankind", "See" och "The Morning Show" började med enbart 3 avsnitt.
 
| 6 november 2019 20:00 |