Film

Skribent

Mats Karlsson

31 mars 2015 | 08:30

Ny "Star Wars"-trailer släpps om en månad

Trailern kommer först att visas på Star Wars Celebration och sedan visas i samband med "Avengers: Uge of Ultron" med ett troligt onlinesläpp efter det.
Få trailers har gjort folk så uppspelta som den för "Star Wars: The Force Awakens". Knappt var den den första trailern släppt förrän fansen skrek efter nästa. Nu skriver Collider att de har fått bekräftat att trailern kommer visas i samband med USA-premiären av "Avengers: Age of Ultron" den 1 maj.

Notera att eftersom "Avengers: Age of Ultron" får premiär i Sverige redan 22 april ska vi inte räkna med att vi får se trailern så tidigt här. Däremot kan vi förvänta oss att trailern släpps online runt den 1 maj.

Men innan trailern kommer att visas på biograferna står tidigare beslut fast, premiärvisningen av nya trailern kommer att ske på Star Wars Celebration 16-19 april i Anaheim.

Tidigare har det ryktats om att det är i andra trailern vi kommer att få se de gamla rävarna Mark Hamill, Harrison Ford och Carrie Fisher, något som hittills är obekräftat.

"Star Wars: The Force Awakens" får premiär 16 december.
| 31 mars 2015 08:30 |