Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 oktober 2022 | 12:00

Nu vet vi nästan när andra säsongen av "Good Omens" kommer till Prime Video

Den andra säsongen av "Good Omens" kommer att bestå av sex nya avsnitt och släpps någon gång under sommaren 2023.
Neil Gaiman ("American Gods", "The Sandman") och Terry Pratchetts bok "Good Omens" från 1990 fick en superhärlig adaption hos Prime Video, för drygt 3 år sedan. Handlingen följer ängeln Aziraphale (spelad av Michael Sheen) och demonen Crowley (David Tennant), som bestämmer sig för att rädda världen från apokalypsen - tillsammans. 
 
Den första säsongen följer historien som Gaiman och Pratchett skrev tillsammans och med tanke på att Pratchett är död och det inte fanns någon fortsättning, så var det nog inte allt för många som förväntade sig en fortsättning av serien. Men det visar sig att författarna hade diskuterat hur en eventuell fortsättning hade kunnat se ut och det är den vi kommer att få se när karaktärerna nu återvänder i den andra säsongen av serien.
 
 
Under Comic-Con i New York har det nu släppts en teaserposter som avslöjar att den efterlängtade fortsättningen på "Good Omens" kommer att dimpa ned hos Prime Video någon gång under sommaren 2023.
 

Läs också: Eftersnack med svenska "Maktens ringar"-regissören

 
Vad tyckte du om den första säsongen av "Good Omens"? Kommer du att ge fortsättningen en chans nästa sommar? Kommentera gärna nedan!
| 8 oktober 2022 12:00 |