Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 januari 2024 | 11:00

Alla säsonger nu på Viaplay: Här är en av de bästa komediserierna någonsin

Och med lite tur kommer vi äntligen att få den där "Community"-filmen innan det här nya året är slut.
Idag bjuder Viaplay svenskarna på en riktigt fin nyårspresent genom att släppa alla säsongerna av "Rick and Morty"-skaparen Dan Harmons kultkomedi "Community". Perfekt för alla som planerat att spendera årets första (ofta bakis-tunga) dag i soffan med pizza eller nyårsrester. I huvudrollerna hittar vi skådespelare som Donald Glover, Joel McHale, Gilligan Jacobs, Alison Brie, Ken Jeong, Danny Pudi och Yvette Nicole Brown
 
"Community" fick se dagens ljus hos NBC redan i september 2009 och hade under sina sex säsonger en förhållandevis liten men trogen skara fans. Men tack vare den nya streamingvärlden, som tagit fart efter att serien lades ned 2015, så har "Community" sakta men säkert byggt upp en riktigt kultstatus som en av 2000-talets bästa komediserier. Handlingen följer advokaten Jeff (McHale) som får sparken efter att det kommer fram att han saknar en kandidatexamen, vilket gör att han skriver in sig på komvux och bildar en studiegrupp för att få hänga med den snygga studenten Britta (Jacobs).
 
Och 2022 kom äntligen det efterlängtade beskedet, serien kommer att återförena skådespelarna i en långfilm! I en intervju med Screenrant i slutet av 2023 så berättade McHale att planen nu är att spela in "Community - The Movie" under sommaren 2024. För att ha filmen klar lagom till Thanksgiving eller jul i slutet av 2024.
 
Och för alla er som tänkt äta pizza idag. Här har ni en av de bästa pizzarelaterade "Community"-scenerna:
 
 
Om du inte har Viaplay, så finns "Community" sedan tidigare även hos Netflix och Prime Video. Se nu till att inleda året på rätt sätt!
 

Läs också: De 9 bästa miniserierna från 2023

 
Vilken säsong av "Community" är din favorit? Kommentera gärna nedan!
| 1 januari 2024 11:00 |